Elinstallation Flen

Elinstallation Flen

Elinstallation Flen: vi finns alltid inom räckhåll

Vi är bra på en sak och det är elinstallationer i Flen. Det är också det vi erbjuder – säkra elinstallationer i flen som passar dig och ditt schema. Kontakta oss gärna med dina behov så kan vi dyka upp när det passar dig. Vi löser allt inom elinstallationer i flen från småfix till mer komplexa jobb. Sätta upp en laddbox till elbil, montera ytterbelysning eller se över hur elkablarna ser ut i ditt renoveringsobjekt är bara några få saker vi kan erbjuda hjälp med.

Säkra elinstallationer i Flen

Det är många som utför sina egna elinstallationer i Flen. Som rådgivande elektriker händer det tämligen ofta att vi får påminna våra kunder om vilka jobb man inte få lov att utföra själv. Det är till exempel inte lagligt att sätta upp utomhusbelysning, man får inte gräva ner kablar i sin egen trädgård och man får inte heller utföra någon form av fast elinstallation. Byte av ojordat vägguttag till jordat eller installera golvvärme är inte heller tillåtet.

Det du får lov att göra är att byta en skarvsladd, byta ut befintliga uttag mot nya och även byta ut lamphållare. Tänk på att alla elinstallationer i Flen som utförs av dig är ditt ansvar och om det blir fel är det inte bara en risk för dödsfall utan kan också leda till böter eller fängelse.

Vi kan hjälpa dig med dina elinstallationer i Flen och vi jobbar även utanför centrum. Behöver du ny elinstallation på din gård kan vi komma när det passar dig och har du fått strömavbrott så kan vi vara hos dig på en timme för att hjälpa till.

Med oss får du:

 • Alltid elektriker med full behörighet
 • Elinstallationer i Flen som följer lagar och regler
 • Elinstallationer i Flen till det pris vi kommit överens om
 • Eljour på dygnets alla timmar
 • Lokala elektriker
 • Rotavdrag för elinstallation i Flen

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Flen

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0157-80 98 00 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.